Saturday 7 December 2013

Dörrklockan måste bort.

Ni vet hur man kan bli så sjukt irriterad över något?

Som till exempel om man stått på en fullknökad parkeringsplats utanför ett shoppingcenter och väntat i en kvart, när du bara snabbt måste in på Apoteket och köpa något så bagatellartat som nässpray. När det äntligen blir en plats ledig framför dig, men snubben backar ut mot din front och liksom blockar, och DÅ ÄR DET NÅGON ANNAN SOM SNOR PLATSEN. 

Vad gör man då? Antingen hoppar man ur bilen med håret på ända, avfyrar en svada obsceniteter och ställer till en scen, vilket man ju inte kan eftersom Totte sitter i barnstolen. Vad ska han lära sig om kommunikation och konflikter då? Eller så sitter du kvar och kokar, med tovigt hår, och bilsätet blir så innihelsikes varmt så du svettas ihjäl. 

Och väntar lite till. Och funderar på om man verkligen behöver nässpray, man kanske kan köpa en ny näsa istället.

Att jag hade längtat mig fördärvad efter det där paketet vi fick idag, vändes till att jag förbannade vårt behov av barnvagnslås och bittert ångrade mig, när UPS ringde på dörrklockan och väckte Totte.

Totte som precis hade somnat. 
Ni som varit härinne förut vet ju att han inte är direkt övertygad om att sömn behövs över huvudtaget.
Ergo; inte helt lätt att få den killen att sova.

Det var väl tur att det inte var nån liten kotte som ringde på och ville sälja jultidningar. Hade blivit jobbigt att förklara för hans ilskna mamma sen vart alla hans tidningar tog vägen och varför han inte hade några pengar.

Kram, Lina




No comments: