Monday 24 September 2012

Tillbaka till ruta ett. Nästan.

Åkte in till SÖS i torsdags förra veckan då vi tyckte att Elliot inte verkade helt kry, och när vi väl kom till sjukhuset så blev vi inlagda. Efter en oerhört lång fredag bestående av feberfrossa, ryggmärgsprov, kissprov och blodprov till förbannelse kände jag en sjuk ångest över att se Elliot så dålig och över att behöva vara tillbaka på SÖS :-( Han fick en infart i en åder i huvudet (för dropp) och så satte de in ett brett spektra av antibiotika för att så aggressivt som möjligt mota Olle i grind. Vår lilla tjorv mår nu bättre vilket vi är obeskrivligt tacksamma över ♥ Tack till all personal på SÖS! Vi hade supertur att få en av Elliots läkare från neo-tiden, han är en av två favoriter - absoluta toppen!

Vår tappre lille krigarunge ♥

Hösten verkar ha anlänt med besked

Höstutsikt från vårt fängel.. *host* sjukhusfönster

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, här på sjukhuset är det snart dags för Elliot att äta och sen får vi hålla tummarna att han somnar så att även mami och papi får sluta ögonen en stund ;-) Imorgon väntar en ultraljudsundersökning av Elliots njurar.

Puss och kram ♥

PS. Som ni säkert förstår har jag tyvärr inte fått något gjort på dockhuset men så snart vi är hemma och "back to normal" så ska jag sätta igång med tapetsering - jag hoppas ni vill följa hur det fortskrider och kanske även komma med inredningstips! :-)

Sunday 16 September 2012

Idéspruta och 30 år gammalt damm

Idag hälsade vi på Dannes föräldrar i Arboga och kom att tala om Dannes kusin som nyligen börjat renovera sitt dockhus. Jag blev såklart eld och lågor och plockade fram mitt dockhus med möbler så fort vi kom hem, hann inte ens gå på toa! Efter att ha torkat bort 30 år gammalt damm fotograferade jag huset som det ser ut nu så ska ni få se hur renoveringen fortskrider :-D Tyvärr saknar jag en del möbler (som jag ville minnas att jag en gång hade) så det blir till att skapa egna eller leta på Tradera eller Blocket - ååh så roligt det ska bli!






Som ni tydligt ser så är det inte renoverat sedan sjuttiotalet så jag har en del att göra hihi! Har även en hel del bilder i huvudet som jag vill få på pränt så ska även fortsätta med mina tavlor - tur man är mammaledig, jag hade inte hunnit med jobbet ;-)

Puss och kram!
Lina

Sunday 9 September 2012

Skönt att sova och slappa minsann

Vårt lilla hjärta, han sover så gott 





Det är inte bara Elliot som gillar att sova, ser det ut som... Stackars lilla Diesel fick nöja sig med den lilla hängmattan, tjock-Morris hade lagt beslag på den stora ;-)


Monday 3 September 2012

Panduro och dammsugarnöje

Fick den briljanta idén att åka till Panduro häromdagen, vilket jag inte skulle ha gjort... Det gör fysiskt ont i kroppen att inte kunna köpa allt de har! Fick dock med mig en del saker hem som jag genast spred ut över hela vardagsrumsgolvet så att jag kunde sätta igång att skapa lite av det som skramlar runt i huvudet på mig :-) Det blir nog strax en ny tur dit (kanske idag till och med) då alla saker är slut nu... Jag ska inte avslöja vad som skapades denna überkreativa kväll/natt/morgon ännu utan väntar tills de funnit sina rätta ägare, då ska ni få se bilder ;-)

Idag är det riktigt vackert ute, det är dock ganska svalt men det duger fint för en lång promenad i alla fall tycker jag. En sådan här dag är det tråkigt att missa så jag hoppas att alla ni som jobbar idag ändå hinner njuta innan kvällsmörkret sänker sig!

Jag har hittat världens coolaste dammsugare, kanske skulle det bli roligare att städa om man hade en sån ;-) I dagsläget kan jag ju gå och bli riktigt arg när jag dammsuger bara för att jag avskyr det så mycket, även om det blir så rent och fint efter.


Det här är Henry. 
Henry har en fru, hon heter Hetty.

Skulle inte du också vilja ha en sådan dammsugare? Tänk så fint alla som hade en sån skulle ha det hemma.

Hoppas ni får en skönt start på veckan!

Kram,
Lina